Mijn naam is Sjoukje Werkman. Al vanaf het moment dat ik weet hoe ik een pen moet 25358037803_ebf6f23bc0_ovasthouden, is schrijven mijn grootste hobby. Het begon met een dagboek en talloze penvriendinnen, het liep uit op de publicatie van mijn lezerscolumn in de Metro. Je kunt je voorstellen hoe blij ik ben dat ik na bijna dertig jaar van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Het liefst schrijf ik over muziek en alles wat daarbij komt kijken. Van communicatie rondom een festival tot een album- of concertrecensie, gelukkiger krijg je me niet.

Ook in andere sectoren voel ik me thuis. Dankzij eerdere ervaringen en een brede interesse voor de wereld rondom marketing en PR,  denk ik graag met je mee over de boodschap die jij, of je organisatie te vertellen heeft.

Eens verder praten met een kop koffie erbij? Graag!