30 oktober 2019 – Heb je even tijd?

Het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop in Heerenveen vraagt extra aandacht voor vrijwilligerswerk met een speciale campagne in de maanden november en december.

Wekelijks lees je nieuwsgierige artikelen (digitaal, maar ook in de Heerenveense Courant), zijn er leuke activiteiten om bij aan te haken en loop je tegen scherpe promotieacties aan. Zo ontvangt bijvoorbeeld iedere nieuwe vrijwilliger in de gemeente Heerenveen een gratis appeltaart, met dank aan de Jumbo.*

Vrijwilligerswerk hoeft niet structureel te zijn en kent dan ook vele soorten en maten. Je kunt wekelijks een steentje bijdragen, misschien eens per maand of incidenteel omdat juist dan jouw kennis en ervaring goed van pas komt. We vragen dan ook niet veel, maar heb je even tijd? (Lees meer)

Algemeen

Om gedachten te ordenen, mijn mening te geven of gewoon om te vertellen wat me bezig houdt, schrijf ik af en toe een blog. Begin 2015 heb ik mijn blog opgestuurd naar de Metro, als inzending voor een lezerscolumn. Op 6 februari werd mijn verhaal gepubliceerd. Een verzameling van mijn eerder geschreven blogs lees je op Tumblr.